Kompendium wiedzy prawnej radnego

Termin i miejsce szkolenia: 20 lutego 2015 r. w godz. od 9:00 do 14:00, siedziba Fundacji – Knurów, ul. Dworcowa 38a.

Termin nadsyłania zgłoszeń: do 18 lutego 2015 r. – liczba miejsc ograniczona!
Koszt szkolenia: 250,00 zł netto – 10 % zniżki za każdą następną osobę zgłoszoną z tej samej instytucji.
W cenę wliczono: materiały szkoleniowe, zaświadczenia, serwis kawowy, catering

Celem szkolenia jest przybliżenie przepisów prawa będących podstawami funkcjonowania radnego w samorządzie, określających jego uprawnienia i obowiązki, umożliwiające dostęp do informacji publicznej, ochrony danych osobowych stron postępowań i osób korzystających z mandatu radnego.

Szkolenie poprowadzi Małgorzata Czartoryska – magister nauk prawnych, absolwentka Uniwersytetu Wrocławskiego, wykładowca przedmiotów prawniczych Wyższej Szkoły Bankowej we Wrocławiu oraz Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Certyfikowany i wysoko oceniany trener z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu szkoleń dla pracowników administracji publicznej m.in. ministerstw, organów kontroli finansowej, UOKiK, urzędów wojewódzkich, urzędów miast i gmin, urzędów i izb skarbowych, radców prawnych i komorników sądowych, stały trener Najwyższej Izby Kontroli, autor licznych publikacji poświęconych zagadnieniom samorządu

W załączeniu przedstawiamy Państwu pełny zakres tematyczny szkolenia wraz z formularzem zgłoszeniowym.
Zobacz załącznik